Vala van den Boomen

 

Clever Copy weet wat u wilt zeggen

Is schrijven niet uw grootste hobby? Ziet u op tegen het maken van een artikel, communicatieplan, persbericht etc.? Kortom: wil het met uw vlotte pen niet zo opschieten? Geen nood. Clever Copy helpt u bij het vinden van de juiste woorden. Tenslotte is de ene tekst de andere niet.

Clever Copy is gespecialiseerd in het schrijven, redigeren en corrigeren van teksten in de breedste zin van het woord. Snel, nauwkeurig en in foutloos Nederlands levert Clever Copy de teksten die u nodig heeft. Met Clever Copy zit u nooit om woorden verlegen.

Op zoek naar een pakkend persbericht, snedig artikel, of informatieve tekst voor een magazine of brochure voor uw bedrijf? Clever Copy voorziet u van een breed scala aan teksten over uiteenlopende onderwerpen.

Ook met uw vertaalwerk Nederlands-Engels kunt u bij Clever Copy terecht. Met drie jaar wonen en werken in Amerika heeft Clever Copy ruime ervaring met het schrijven van Engelstalige teksten en is het bovendien feilloos in staat deze om te zetten in scherp geschreven en altijd correcte Nederlandse vertalingen.